Dongguan Litian Hardware &Electrical Co.,Ltd

Over ons

Dongguan Litian Hardware Machinery & Electrical Co., Ltd. som är etablerat i 2007 omfattar ett område i 30,000squ.m. är en professionell tillverkare av hårdvarufästdon.I huvudsak används produkter i stor utsträckning inom kommunikation, elektriska apparater, bilar, fartyg, luftfart, leksaker, belysning och andra relaterade industrier.


Vårt företag fäster vikt vid kvalitet och strävar efter att överleva av kvalitet.Vårt kvalitetskoncept är: Defekta produkter accepteras, produceras och frigörs inte.


Mätverktyget för trådplugg (stoppmätare) och den inre håliga nålprofilen är våra grundläggande krav, och inget fel är vårt mål, som har lovats enhälligt i fästdonsindustrin.Vårt företag har framgångsrikt godkänt certifiering av kvalitetsledningssystem ISO 901-2000.Utrustad med olika avancerade detektionsinstrument, t.ex. optisk screeningmaskin, projektor, spektrometer, kol- och svavelanalysator, saltspraysmätare, hårdhetstestare osv. företaget och35.39.Förpackningsutrustning har på grund av fullständig automatisering avsevärt förbättrat produktionseffektivitet och teknik.


Vi håller fast vid företagarandan i " Enhet, kamp, utnyttjande och företagsamhet " och strävar efter att bygga upp varumärket " Li Tian Nut. " med affärsfilosofin om patentskyddad, standardiserad internationalisering och globalisering av marknaden.


Litian Fasteners är på väg för ytterligare expansion genom strategiska partnerskap, investeringar i teknik inom fästningsindustrin och utveckling av nya distributionsnät över hela världen.Vårt företag välkomnar nya agenter, handlare och nya kunder.

Onderzoek

Onderzoek