Dongguan Litian Hardware &Electrical Co.,Ltd

Braamvorming en verwijderingsproces van bevestigingsmiddelen

Release Time: 2020-06-10 11:23:39  Hits: 0

        Bevestigingsmiddelen worden veel gebruikt in het dagelijks leven en worden veel gebruikt. Kwaliteit speelt een sleutelrol bij het gebruik van bevestigingsmiddelen. Braam heeft een directe invloed op de kwaliteit van bevestigingsmiddelen. Hoe ontstaan ​​bevestigingsbramen? Hoe kom je van deze braam af? Litian Hardware Fasteners vertellen u de gerelateerde problemen op basis van ervaring.


Wat zijn bevestigingsbramen?
Braam is een kleinigheid, maar het heeft direct invloed op de kwaliteit van het product, waardoor een goed product eruit ziet als een " kapot product. " Bevestigingsbramen zijn microscopisch kleine metaaldeeltjes op het bevestigingsoppervlak dat wij bramen noemen.


Hoe ontstaan ​​bevestigingsbramen?
Wanneer een bevestigingsmiddel wordt gevormd tijdens snijden, slijpen, frezen en andere soortgelijke spaanverwerking.


Methoden voor het verwijderen van bramen van bevestigingsmiddelen
Om de prestatie en levensduur van de sluiting te verbeteren, is het noodzakelijk om de braam van de sluiting te verwijderen voordat u de sluiting gebruikt. Bevestigingsmiddelen zijn veelgebruikte onderdelen in mechanische apparatuur en zijn ook belangrijke onderdelen, dus het oppervlak, de scherpe hoek en de rand moeten een extreem hoge metaalzuiverheid bereiken. De belangrijkste manieren om bramen te verwijderen zijn: traditioneel mechanisch proces, slijpen, polijsten en andere processen met verschillende mate van automatisering.


Een chemisch proces kan ook worden gebruikt om de braam van het bevestigingsmiddel te verwijderen, zodat de kwaliteit van het bevestigingsmiddel beter kan worden gegarandeerd en het bevestigingsmiddel kan op zijn beurt in meerdere containers worden gedrenkt, waarvan er één een CULLYGRAT-oplossing bevat. De eenvoudige inweekbehandeling verwijdert alle bramen, maakt het oppervlak van het werkstuk glad en glad en biedt gebruikers ongekende hoge kwaliteit. CULLYGRAT is niet alleen milieuvriendelijk, maar bespaart ook veel productie- en personeelskosten.

: Wat zijn de voorzorgsmaatregelen ...

volgende: Verschil tussen flenzen en gewone...